Obavijest o ponovno uvedenim mjerama rada u knjižnici

Drage naše članice i članovi, o obzirom na novonastalu situaciju vezanu uz COVID -19, primorani smo vratiti mjere od početka pandemije kako bi smo spriječili širenje virusa. Molimo Vas za strpljenje i razumijevanje. Napominjemo da će se rad odvijati uz pridržavanje svih protuepidemioloških mjera i strogih mjera socijalnog distanciranja, stoga Vas molimo da se pridržavate sljedećih uputa:
1. Knjižnica će pružati samo osnovne usluge: povrat i posudba građe, usluge fotokopiranja, slanja e-maila ili faxa. Nije moguć slobodan pristup građi, studijski rad te korištenje čitaonica.
2. U Knjižnicu može ući samo jedan korisnik koristeći dezinfekcijsko sredstvo za ruke koje će biti postavljeno na ulazu.
3. Sljedeći korisnik mora pričekati u hodniku, odnosno ispred Knjižnice.
4. Knjige koje se vraćaju će se odlagati u za to pripremljene kutije na označenom mjestu unutar Knjižnice.
5. Kako biste se što manje zadržavali u prostoru Knjižnice, možete nam unaprijed javiti da Vam pripremimo što želite (knjige) putem telefona (862-882), e-maila (kontakt@knjiznica-drenovci.hr) i naše Facebook stranice. Sve naručeno će Vas čekati pripremljeno u Knjižnici.
6. Budući da nema slobodnog pristupa građi, knjižničarke će Vam pomoći odabrati literaturu koja Vas zanima te ju donijeti do pulta odnosno do Vas.
7. Izlaz je predviđen kroz stražnja vrata.
8. Smjer kretanja korisnika će biti označen trakom. Na taj način ćemo osigurati smanjenje fizičkog kontakta i održavati propisani razmak između korisnika i knjižničara.

Budemo odgovorni i pazimo jedni na druge!